Examen tips

IMG_3619

Dit jaar ben ik de gelukkige die examen mag doen. Ik weet niet of ik er heel gelukkig mee moet zijn. Het enige wat je hoort over examens is dat je hard moet leren en dat het de nodige stress oplevert. Of dit allemaal zo is weet ik niet en daar kom ik maar op een manier achter; het zelf doen. En daar neem ik jullie in mee. Voorbereidingen, samenvatten, plannen en leren. Ik deel mijn ervaringen en geef jullie tips. Want nergens op het hele internet kan ik goede gratis tips vinden. Dus waarom zal ik het zelf dan maar niet doen?

Waarschijnlijk denk je nu: wat ga je vertellen Esmee? Nou eigenlijk alles wat ik te weten krijg van mijn leraren of wat ik zelf te weten kom door middel van ervaring. Onderwerpen waarover ik ga praten kunnen zijn:

  • Studeren
  • Plannen
  • Samenvatten
  • Afleiding
  • De examens
  • Stress

En nog veel meer, ik moet zeggen dat ik over de bovenstaande onderwerpen niet heel veel weet. Maar gelukkig zit ik zelf in mijn examenjaar en heb ik nu voor mijn 5de jaar les op de middelbare school. Ik kan jullie dus al aardig wat vertellen. En dan zijn er natuurlijk ook nog de leraren die al jarenlang lesgeven aan leerlingen die examens moeten halen.

Daarnaast doe ik het ook voor mijn zelf, ik heb namelijk zelf ook een steuntje in de rug nodig qua examens. Als ik nu aan mei denk zie ik drie grote letters in mijn brein: S O S… Alle tips op een rijtje is alleen maar handiger!

Alle examen/school tips kan je vinden in het menu onder het kopje lifestyle onder vermelding van ‘School’. Oh en let niet op de site als hij af en toe veranderd. Want ik kan nog steeds geen goede lay-out vinden/maken…

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden om te gaan lezen en natuurlijk nuttig. School is nooit ons sterkte punt geweest, van niemand. Maar misschien nu wel!

Liefs

Examen tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: