Happy new year!

 

Een gelukkig nieuwjaar! Het is 2017. Afgelopen nacht ging ik om 0:05 naar buiten samen met mijn camera om een aantal mooie plaatjes te schieten. Zelf ben ik niet meer zo fan van het afsteken van vuurwerk, maar foto’s ervan maken wel! Het is nog best een opgave. Hieronder mijn best gelukte plaatjes!

Het plaatje hierboven doet me denken aan het betoverde plafond van Hogwarts. Ik vind hem ontzettend gaaf, je krijgt er echt een magisch gevoel bij.

De eerste foto’s van 2017 zijn een feit. Meer mee krijgen van mijn foto’s? Neem dan een kijkje op mijn instagram. Voor degene die het boeien: Ik heb gefotografeerd met stand M (manual), mijn diafragma was rond de 9.0, sluitertijd 1/5 en de iso stond vast op 400. Ik wens jullie een magisch en gelukkig nieuw jaar, vol met leuke (kleine) geluk momentjes.

Veel liefs Esmee

Happy new year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: