Over mij

Ik ben enthousiast, positief en een sportief persoon en soms zo onhandig dat ik over lucht struikel. Op dit moment studeer ik bijna af aan de opleiding HBO Docent Dans, waar ik heb geleerd om van mijn passie mijn werk te maken. Ik ben zorgzaam, empathisch en creatief. Ik hou ervan om mensen les te geven en om mijn pedagogische en didactische kwaliteiten in te zetten bij verschillende doelgroepen. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in de verschillende doelgroepen in dans. Van vluchtelingen tot jonge ballerina’s en van middelbare scholieren tot verstandelijk beperkten. 

Ook ben ik in februari 2021 gestart met de opleiding Fysiotherapie. Ik heb de ambitie om te onderzoeken naar wat fysiotherapie structureel kan bieden voor (professionele) dansers in opleiding.

 

Ik ben opgegroeid met een gehandicapt broertje. Een feit over brusjes: ze zijn zorgzaam, empathisch en kunnen geen ruzie maken. Ruzie maken met een broertje die niet praat kan natuurlijk ook niet. Opgroeien met een gehandicapt broertje is zwaar, maar maakt me wat ik vandaag de dag ben; erg zelfstandig. Een van mijn valkuilen is daarom ook: het geen grenzen kunnen stellen en het moeilijk nee kunnen zeggen, vaak omdat ik veel wat op mijn pad terecht komt erg leuk vind of toch doe om anderen hiermee te helpen.

 

Naast dansen en dansjuf spelen vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. Ik ben stressbestendig door mijn horecabaan als keukenhulp waar ik sinds 2016 werk. Ik kan werken op tempo en hierdoor overzicht houden. Dit zijn kwaliteiten die ik zeker als dansdocent ook in kan zetten. 

 

Een andere passies van mij zijn reizen en video’s maken. Ook hierin vind ik het leuk om mijn creativiteit te uiten. Ik kan dus goed overweg met verschillende programma’s als Final Cut Pro X & Premiere Pro. Vaak tijdens een van mijn vele tripjes film ik met mijn mobiel en probeer ik op deze manier een herinnering vast te leggen.

 

Wil je nu nog meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Neem eens een kijkje op mijn Youtube kanaal of neem een kijkje bij werkervaring, hier zie je een overzicht waar ik mij de afgelopen jaren mee bezig heb gehouden. 

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven