Over

Wat leuk dat je de moeite neemt om meer over mij te weten te komen. Op deze pagina vertel ik jullie wat meer over mijzelf. Mijn ouders hebben mij op 11 juli 2000 op de wereld gezet en hebben mij genoemd naar Esmee van Dijk. Ik ben een blonde, onhandige, spontane, eerlijke, sociale, sportieve, creatieve, behulpzame, eigenwijze en lange meid. Het duurde vrij lang om de vorige zin te bedenken. Na iedereen ondervraagt te hebben, haha.
IMG_1450
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Dansen, bloggen, filmen en fotograferen. Dansen is mijn hele leven al mijn ding geweest. Vanaf mijn vierde zit ik al op dansles en als ik mijn ouders moet geloven stond ik vroeger altijd in de kamer te dansen. Ik zit op dit moment op een vooropleiding dans in Zwolle en ik vind het super leuk. Op het podium staan is natuurlijk het aller leukste om te doen. Ik geniet dan ook van elk moment.
 IMG_1540
Mijn gezin bestaat uit 4 mensen: een vader, een moeder en mijn broertje. Ook heb ik twee half-broers, maar die zijn al 24 en 27 en wonen niet meer in huis. De een is zelfs al getrouwd en heeft een heel lief kindje. Favoriete series zijn: Once Upon A Time & Pretty Little Liars. Ook ben ik een grote fan van verschillende youtubers; Aspyn, Eva, Alisha, Mia, Bethany en veel meer, haha.
 IMG_1000
Naast het creative bezig zijn hou ik er ook van om mensen te helpen. Ik vind het leuk om iets voor iemand anders te doen waardoor ik hem of haar kan helpen. Door bijvoorbeeld tips te geven of mensen hun haar te doen. Dat is ook een van de redenen waarom ik een blog ben gestart: om mensen te helpen.
Ik hoop dat jullie mij een beetje hebben leren kennen. Als je vragen hebt kun je dat natuurlijk altijd stellen door een reactie achter te laten of een mailtje te sturen naar info@esmeevandijk.nl.
Liefs Esmee

2 thoughts on “Over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *