Wat potterheads doen als ze alleen thuis zijn

img_8827Raad eens… Ik had weer een gekke bui. Twee weken geleden heb ik deze video opgenomen op een ochtend dat ik alleen thuis was. Omdat… Ja geen idee. Waarschijnlijk omdat ik het leuk vond en ik al heel lang zo’n soort video wilde maken. Ik zeg kijk lekker mee hoe je gek kan doen. Note: aangezien ik al heel lang niet meer een video op mijn blog heb gezet weten jullie waarschijnlijk ook niet dat ik het sinds kort in het Engels doe. Dit leek mij een ontzettende leuke uitdaging. Mijn Engels is niet perfect en dat weet ik. Beter worden in iets is toch om iets te doen? Vandaar. Enjoy.  

Hey guys today I have a new video for you guys!? Esmee… Serious? 

Wat potterheads doen als ze alleen thuis zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: