Zon, sparen en reizen

IMG_6955

Wat is dit genieten zeg, ik zit om half 10 ’s ochtends in m’n zomers kleding in de tuin met een schaaltje yoghurt. Het wordt vandaag een warme dag en ik heb helemaal niks gepland staan. Gelukkig maar, kan ik heerlijk even bijkomen en daarnaast een beetje bijbruinen voordat we naar Cyprus gaan.

Ja! Je leest het goed, ik ga naar Cyprus! Hoe cool, ik kijk er ontzettend naar uit ook al is het pas aan het einde van de vakantie en ik nu serieus in mijn eerste week zit. Het probleem is als we terug komen van Cyprus moet ik al weer bijna naar school en dan gaan we naar Havo 5, help. * krijgt zenuwtrekjes* Gelukkig is dat pas over zes weken dus we hebben eerst nog wat andere dingen te doen.

Werken werken en nog eens werken. Ik heb in maart bedacht dat ik ging sparen, waarvoor wist ik nog niet maar ik ging gewoon lekker sparen. Begin deze vakantie realiseerde ik me dat ik echt een nieuwe laptop nodig heb. Mijn laptop is inmiddels 7 jaar oud, waarvan 5 jaar gebruikt door mezelf. Hij is sloom, zwaar en alle andere dingen die een vervelende laptop doet.

Dus wil ik graag een nieuwe en daar voor moet gespaard worden, ik zit er al behoorlijk dicht bij, over 2/3 deel van het bedrag. Het leuke is dat als je een macbook koopt voor september, dan krijg je een beats koptelefoon ter waarde van 300 euro erbij. En wie wil dat nu niet? GRATIS!?

IMG_7107Ik heb m’n blog trouwens helemaal omgegooid, ik weet niet wat ik er mee wil gaan doen, ik weet ook niet wat ik dacht toen ik dit artikel ging typen. Het was meer zo van ik heb zin om te bloggen en ratsj daar gingen me vingers.

Wel wil ik even melden dat Romi (romireist) naar Afrika is vertrokken, gisteren. Hoe cool! En ze houdt dat allemaal bij op haar blog. Volgens mij is ze vanochtend om 6 uur Nederlandse tijd aangekomen maar dat weet ik allemaal niet omdat we nog geen contact hebben gehad, helaas. Maar het is zeker aan te raden om haar te volgen!

Dan sluit ik het voor vandaag even hier af, geniet van het mooie weer en vergeet je niet in te smeren. Ik ben namelijk in de afgelopen week al twee keer verbrand, oeps. Voorzichtig zijn dus!

Love

Zon, sparen en reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: