2017 the year of…

Wat gaat de tijd hard. Zo was ik nog bezig met nieuwe schoolspullen kopen en zo is het alweer de laatste dag van het jaar. Ik weet nog goed dat ik vorig jaar allerlei voornemens had gemaakt, maar er op 2 januari niks meer van aantrok. Waarschijnlijk zal dat dit jaar ook gebeuren dus doe ik niet veel moeite voor de voornemens. Het leek me leuk om even een kleine terugblik te doen op 2016 en daarnaast een vooruitblik op 2017, kijk je mee?

2016 was het jaar van…

… London

… het laatste jaar van de vooropleiding.

… het laatste (hopelijk) jaar op school beginnen.

… een nieuw familie lid (Anne: 1 januari 2016).

… Cyprus.

… Een nieuw bijbaantje.

Het valt me ontzettend tegen hoe makkelijk dit te bedenken is. Ik dacht oh, leuk, doen we even… Maar nee. Hier volgt 2017:

2017 wordt het jaar van…

… de eindexamenstress

… de audities voor opleidinging(en)

… eindelijk van de middelbare school af.

… New York.

… de nieuwe stappen in het leven.

img_9581Gisteravond moest ik onwillekurig denken aan volgend jaar. Waar zou ik zijn over een jaar tijd. Hoe zou ik dan mijn oudjaarsdag vieren? Straks moet ik werken en daarna ga ik waarschijnlijk de avond door komen met familie. Hoe zou het volgend jaar zijn? Die gedachte is best eng, want er gaat dit jaar een heleboel veranderen.

Toch heb ik dit jaar een paar kleine voornemens. Nouja, voornemens wil ik ze niet noemen. Laten we ze projecten noemen. Het lijkt me leuk om een soort dagboek bij te houden, maar dan anders. Ik weet nog niet. Misschien hier online of in een boekje. Het nadeel van een boekje is: het is zo saai. En online kan iedereen het lezen, wat ook wel weer wat heeft, dan doe ik het niet voor niks. Hoe weet ik nog niet, maar het lijkt me leuk om het bij te houden met alle dingen die ik mee maak. De audities, de tentamens, de examens en natuurlijk alles wat erbij komt kijken. img_9633

Ik hoop dat 2017 wordt vastgelegd op een hele boel foto’s en dat ik hier verhaaltjes mag blijven schrijven, maar bovenal hoop ik op een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Fijne jaarwisseling! Knallend het nieuwe jaar in! 

(De foto’s die je ziet heb ik gisteren gemaakt tijdens oliebollen bakken, de jaarlijkse traditie!)

2017 the year of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: