3-in-1 lens voor Iphone

img_9310Ik hou van foto’s maken, dat weten de meeste van jullie inmiddels. Afgelopen week ontving ik een ontzettend leuk pakketje met daarin een clip-on camaralens van telefoonhoesjestore.nlNu is het zo dat ik altijd al zo’n lens wilde hebben voor mijn mobiel, zodat het foto’s maken met een gewone mobiel ook gaver (en leuker) wordt. Ik kreeg de kans om deze 3-in-1 lens uit te proberen, lees verder voor mijn mening over dit product.  Ik begin even met iets belangrijks: ja deze lens is naar mij opgestuurd om te revieuwen, maar ik ben 100% eerlijk in artikel en ik meen alles wat ik schrijf.

Wie?

Telefoonhoesjestore.nl is een webshop met een divers aanbod in telefoonhoesjes en telefoon accessoiresZe hebben een ruim aanbod met een hoop merken, niet alleen de iPhone 7 plus hoesjes en Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes zijn hier beschikbaar, maar ook hoesjes voor ZTE en Motorrola zijn hier te koop. Ik werd meteen vrolijk toen ik op deze site keek. Een groot aanbod en daar gaat het tegenwoordig om!

img_6609De site

De site van telefoonhoesjestore.nl is erg overzichtelijk. Je kunt aanklikken waar jij belang bij hebt en de webshop heeft een mooie layout. Ook is de prijs van het product meteen zichtbaar en dit vind ik persoonlijk er fijn. De verzending van het product liep ontzettend snel. De regel is: voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis. In de samenleving waarin we nu leven is het natuurlijk ommisbaar om iets snel in huis te hebben.

img_9317Het product

Ik heb de 3-in-1 lens ontvangen van de webshop en ik moet eerlijk zijn, ik had verwacht dat het echt iets zou zijn wat je graag wil maar eigenlijk nooit gebruikt. Tot mijn verbazing neem je deze lensjes heel gemakkelijk mee want ze zijn erg compact. De afgelopen week waren ze vooral te vinden in mijn rugtas mee naar school. Wat ik ook niet had verwacht is dat je het niet snel gebruikt. Vaak neem je ‘even snel’ een foto en heb je geen tijd om iets er op te zetten, maar de lensjes zijn zo gemakkelijk op je mobiel te zetten dat ik ze de afgelopen week vaak heb gebruikt. Wel moet ik af en toe opletten hoe ik de lens er op zet, ik heb nog wel eens van die randen er omheen. Het is voor mij wel een gedoe om de lensen te verwisselen van de clip.

img_9315De verpakking komt met twee lensen, twee lensendoppen een clip en een zakje om alles in te bewaren. Hé Esmee, het was toch een 3-in-1 lens? Ja dat klopt! De grote is de Fisheyelens en de kleinere lens is de macro en de wideangle in één. Hoe handig is dat? Ik heb gemerkt dat ik de macro/wideangle lens het meest gebruik. Waarschijnlijk omdat ik deze net wat mooier vind. Aan deze lens moet ik behoorlijk wennen, ik merk dat veel foto’s niet scherp zijn omdat ik verkeerd heb gefocused. Het is nog best even oefenen dus.

img_6648De fisheye is ook leuk, maar ik moet zelf nog een paar manieren vinden hoe ik deze mooi kan verwerken. (Een leuk idee voor een ander artikel: op pad met een fisheye).  

img_6634
Zonder lens
img_6633
Met wide angle lens

Ik vind dit product erg fijn. Ik moet toegeven dat als je weinig ruimte hebt en mooie foto’s wil schieten, dit een perfecte oplossing is. Het is trouwens ook een prijsje van niks (vergleken bij een camera van 2932482 euro). Het kost namelijk maar 18 euro om deze twee lensjes te bemachtigen. Hoe leuk? Dus geen zin in een dure camera? Dan zijn deze twee lensjes super leuk om te spelen met foto’s maken. Daarnaast biedt de website veel producten aan en is de verzending ontzettend snel. 

Twee duimen omhoog. 

Liefs, 

Esmee 

3-in-1 lens voor Iphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: