Een update…

Hallo, dat is lang geleden. Wat erg eigenlijk… Maar ik dacht dat het wel weer eens leuk zou zijn voor een ‘kleine’ update. Mijn examens zijn afgelopen dus dat betekent dat ik vakantie heb. En geloof me ik heb het afgelopen half jaar zoooo erg uitgekeken naar het moment dat ik weer eens kon bloggen, want wow wat is er veel gebeurd.

Audities 

We beginnen even vooraan, direct in januari startte ik met een auditieworkshop bij ArtEZ. De school waar ik in April auditie zou gaan doen voor de opleiding Docent Dans. En wat was het gaaf! Ik heb ontzettend genoten tijdens deze 7 (zater)dagen durende workshops. Na de workshops was het tijd voor de auditie, nadat ik door was tijdens de eerste ronde heb ik in april de tweede en derde ronde mogen doen. En… raad eens… IK BEN AANGENOMEN. Als alles goed gaat begin ik in september aan de opleiding Docent Dans op ArtEZ. De audities waren zenuwslopend, maar ik heb van elk moment genoten, wat een leuke school!

 

New York City 

Oké, dit was erg ongepland, maaaaaar ik ben vlak voordat ik mijn examens had naar New York geweest. ZO LEUK. Ook hiervan heb ik genoten, wat best logisch is natuurlijk. Ik ben in de laatste week van april geweest en het was de laatste paar dagen ontzettend mooi weer. Hierover ga ik nog niet te veel vertellen want er komt nog een apart artikel over online. Wat vooral bestaat uit foto’s. (Fun fact: ik heb in die hele week ruim 2000 foto’s gemaakt). Ik heb ontzettend veel gezien en geproefd van de stad!

Examens

Een week na dat ik thuis kwam uit New York begonnen de examens. En ik moet eerlijk zijn; ik heb het heerlijk rustig gehad. Veel stress had ik niet, en ik kon tussen het leren door nog eens een aflevering kijken van mijn favoriete serie. Tien keer chiller dan een tentamenweek als je het mij vraagt. ’s Middags na het examen meteen even controleren of ik kans maakte op een goed cijfer. Voor alles behalve kunst en economie heb ik ongeveer een 6. En voor wiskunde zelfs een 7. Dit is zonder de zogeheten N-term die meestal rond de 1 ligt. Een kans dat ik slaag zit er dik in! (en dan gaan we natuurlijk naar ArtEZ :).

Dance on Stage 2017 

Afgelopen weekend, direct na mijn laatste twee examens op vrijdag stond ik in de stadsgehoorzaal met mijn jazzvereniging. Ik vind dit altijd een van de leukste voorstellingen van het jaar. Drie shows in twee dagen. Voor mij was dit jaar anders dan de afgelopen 12 (!) jaar, want dit jaar was ik voor het eerst hulpleiding en dus ook twee groepen had. Als ik of de meiden niet op het podium stonden was ik ze wel aan het opmaken, haha. Genoten, maar ontzettend gesloopt van het afgelopen weekend. Ik kan trots terug kijken op een geslaagd weekend! En daarnaast vind ik het een hele mooie manier om de vakantie in te luiden, want héy, we hebben vakantie!

En wat ga ik doen in mijn vakantie? Echt op vakantie ga ik niet meer, want we zijn al naar New York geweest, wat overigens ook een deel van mijn examencadeau was (voordat ik mijn examens had gemaakt!?). Misschien nog een weekendje weg, maar daar blijft het ook bij. Ik ga vooral werken en veel sporten, want voor de opleiding die ik wil gaan doen moet je een goede basis hebben… Daarnaast ga ik lekker creatief bezig! Ik heb nog een hele boel beelden van NYC die ik wil gaan monteren. Samen met iemand anders ga ik ook nog een aftermovie monteren voor de examenstunt van 21 april. En natuurlijk veel foto’s maken & dansen, maar ook lekker niks doen.

Liefs Esmee

Een update…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: