Vervelen? No way!

Mijn 6de week zomervakantie is zojuist begonnen. Wat een vrije tijd heb ik. Het is zo erg dat ik de afgelopen 4 weken 10 boeken heb verslonden. Nu is dit niet zo heel erg aangezien het warm weer was en ik ze buiten zonder problemen kon lezen, als ik iets anders ging doen was het al snel te warm. Alleen ja… Nu is het behoorlijk slecht weer. En komende week blijft het regenen… Wat moet ik nu doen?

Je kan zeggen: ‘lezen’, maar dat doe ik het liefst in een tuinstoel in de zon. Maar nu, binnen? Ja, in de ochtend en avond even, maar verder hoef ik geen boek te lezen hoor. Vandaag was ik dus ook behoorlijk ‘verveelt’ om het zacht uit te drukken. Ik hoef niet te werken en heb verder ook niks anders te doen. Toen dacht ik: hey, bucketlist!!!!

Wat ik heb gedaan? Ik heb kleine briefjes gemaakt met dingen die ik deze vakantie zou kunnen doen die ik voor een langere tijd heb willen doen, zoals 5 kilometer rennen. Ik heb alleen dingen toegevoegd die ik deze zomervakantie zou kunnen beginnen/afronden. Een wereldreis maken wil ik bijvoorbeeld heel graag maar dat krijg ik nooit binnen 10 weken gedaan… Laat staan dat ik er geld voor heb.

Het idee is dus dat elke keer als ik mij ‘verveel’ een briefje eruit pak en dit zo goed mogelijk ga uitvoeren. Om nog even bij de 5km te blijven. Als ik dit briefje trek dan ga ik een plan maken hoe ik zo snel mogelijk 5km zou kunnen rennen en dit vervolgens uitvoeren. Natuurlijk kan ik niet binnen 1 dag 5km rennen (mijn conditie is behoorlijk slecht)… Als ik me die zelfde dag nog een keer ‘verveel’ pak ik een ander briefje en ga ik die uitvoeren terwijl ik ondertussen mij hou aan het gemaakte schema voor het rennen van 5km.

Dit is dus eigenlijk een klein ideetje om je doelen/bucket list te behalen. Voor inspiratie kijk ik graag op pinterest! Ik hoop dat het wat wordt, dingen die ik nu op mijn lijstje heb staan:

  • Run 5k
  • Write a book
  • Get more flexible
  • Make a dance choreo
  • Blog more often
  • Get better in photography
  • Get to a spa
  • Eat clean(er)

Bijna alle dingen kosten meer tijd dan 1 dag en daarom lijkt het me leuk om dit projectje aan te gaan!

Liefs,

Esmee

Vervelen? No way!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: